For my baby ~ Ferris Mokhtar van de Ven

For my baby ~ Ferris Mokhtar van de Ven;
..for all my love, my heart and soul..all belong to you! This is how ummie love you - higher than a mountain, wider than an ocean ~

Wednesday, December 2, 2009

Ferris Mokhtar - Seperation Day Feb 02, 2009

7 comments:

  1. Salam elis,

    saya doakan elis diberi kekuatan untuk mengharungi semua dugaan ini. UNtuk pengetahuan elis, saya juga adalah seorang daripada ibu yang keehilangan anak apabila dilarikan bekas suami. walaupun kami sama-sama menetap di kedah namun saya tidak dapat berjumpa dengan anak saya hampir setahun. Ini adalah blog saya untuk tatapan elis. iman-sayang.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ya rabbi, tak sanggop dengar ferris nangis gini.. how's the progress.. i pun ada anak and i know how it felt..

    ReplyDelete
  3. saya tak buka youtube ni, memang tak sanggup nak tengok...

    ReplyDelete
  4. sedihnya.....saya harap Ferris tak lupakan ibunya.

    ReplyDelete
  5. Memang sedih tengok video Ferris ni. Macam dia tau aje yang bapak dia nak pisahkan dia dengan ibunya.

    ReplyDelete
  6. Saya tau apa yg puan rasakan,saya juga pernah kehilangan anak saya 11 tahun lalu dan sampai sekarang saya berharap agar dipertemukan semula dgn nya.Saya harap puan kuat dan terus bersabar dgn dugaan ini.

    ReplyDelete
  7. salam akak,

    saya sedih bace blog akak ni..even sy still bujang & xda anak lagi, sy tau camne perasaan & hati seorang ibu..Doa sy untuk akak, semoga akak tabah menghadapi dugaan, sabar n teruskan semangat akak utk cari feris...akak seorang yang kuat, saya tahu akak akan dpt cari & jumpa feris nanti..amin..

    ReplyDelete

Please say something..