For my baby ~ Ferris Mokhtar van de Ven

For my baby ~ Ferris Mokhtar van de Ven;
..for all my love, my heart and soul..all belong to you! This is how ummie love you - higher than a mountain, wider than an ocean ~

Wednesday, December 8, 2010

Ummie Muna wishes HAPPY 7th BIRTHDAY to Ferris!!!


wawa muna, ummie muna and muna

Yusliza Yahya
Selamat UlangTahun Yang ke 7 buat Ferris, Ummi Muna, Wawa Muna dan Muna mendoakan agar Ferris sentiasa menjadi anak yang baik, anak yang beriman dan soleh... anak yang selalu mendoakan ummie nya yang terbaik.. dan anak yang selalu sayangkan ummienya.. pesan Ummi Muna; Ferris dont forget ur Ummie okey, because she always loves you forever........ SAYANG FERRIS!!!!!!!!
Yesterday at 7:29pm

Elis Mokhtar December 8 at 10:02pm
sorry kyus..dudi migraine teruk sgt...dudi baca sms kyus..dudi bantai nangis kuat2....sedeh sgt rasa hati...dudi sempat balas kat fb je...tak larat nak taip satu2... :( sbb ayat2 kyus tu...terharu sgt bila baca! :( taip ni pun dudi tergenang airmata

Yusliza Yahya December 8 at 10:14pm Report
for your info, bila muna tau jer maghrib semalam, lepas tgk video ibu tu.. muna bantai nyanyi happy birthday song complete.. utk abang ferris... mau kak yus tak meleleh... abang izad pun diam jer... sabar yer... walau pun kak yus tau hancur luluh hati dudi tu... kalau kak yus kat tempat dudi mau kak yus gila.... U R THE GREATEST MOM.... itu ferris kena tau.....

Elis Mokhtar December 8 at 10:18pm
thx kak yus...dudi tataw nak buat apa lagi...2-3 hari ni menangis saje! sedeh sgt, kyus....dudi nak sgt jumpa ferris....nak tengok mcmana rupa dia sekarang ni....tiap2 malam mimpi ferris...
dudi ubat jugak hati ni...nanti jumpa! nanti jumpa..sekarang ni jumpa dudi tak ready lagi...dudi tak move on pun lagi dgn life dudi...tu je yg dudi pujuk diri dudi...

Yusliza Yahya December 8 at 10:23pm Report
di, ketentuan ditangan Allah, cuma masa jer kita tak tau.. kak yus hanya boleh cakap satu hari nanti.. bila kita tak tau.. memang sangat sakit utk harungi.. kak yus sendiri pun rasa sakit bila mengenangkan dudi tau... kak yus bagitau dudi, semalam maghrib bila kak yus tau jer birthday ferris, kak yus baca yaasin utk ferris.. biar dalam hati dia.. tertanam wajah dudi, tertanam kasih sayang dudi.. tu jer yang kak yus mampu buat... satu hari nanti ferris pasti jumpa ummie walau apapun keadaannya.. itu sangat pasti... ingat satu jer di.. dalam darah ferris mengalir darah dudi, ferris pernah hidup dalam rahim dudi, mendengar degup jantung dudi.. merasa panas pelukan dudi.. itu ferris tak kan lupa di.. ferris tak kan lupa.... dudi pejam mata.. ferris ada dalam diri dudi kannn.....

Terima kasih kak yus, abang izad and muna doakan untuk abang yang (Ferris)
amin amin amin
dimakbulkan segeralah hendaknya doa-doa kita semua! amin!

No comments:

Post a Comment

Please say something..